Grand Hotel Garden

Boka hotell nära Malmö ArenaGrand Hotel Garden hittar du 250 meter från Malmös största torg, Stortorget, och cirka 5 minuters promenad från centralstationen. Grand Hotel Garden erbjuder gratis Wi-Fi, gym och bastu och en takterrass med trädgård.

Alla rum har kabel-TV, ett skrivbord och strykmöjligheter. Vissa har även en sittgrupp med soffa.boka hotell nära Malmö Arena

Utöver gratis tillgång till hotellets bastu erbjuder Grand Hotel Garden gratis inträde till gymmet Fitnesscenter som ligger mittemot hotellet. Efter ett träningspass kan gästerna koppla av på den charmiga takterrassen som är omgiven av fruktträd och örter.

En allt-du-kan-äta soppa, sallad och smörgås buffé serveras tisdag-lördag. Baren serverar drycker, snacks och lättare rätter. Hotellets centrala läge ger enkel tillgång till kultur, restauranger och underhållning. Den härliga gågatan Södergatan ligger bara 150 meter bort.

Det eleganta Grand Hotel Garden ligger i hjärtat av Malmö. Oavsett om det handlar om affärer, avkoppling eller nöje är detta hotellet för dem som värdesätter kvalitet och bekvämlighet. Varför inte boka en hotellnatt och till exempel njuta av en spa-helg? Ett bord i hotellets underbara restaurang är också ett utmärkt sätt att fira ett speciellt tillfälle!

Klicka här för att se mer bilder på hotellet
.