Radisson Blu Hotel Malmö

Boka hotell nära Malmö ArenaBara 5 minuters promenad från Malmö centralstation och några kvarter från de främsta shoppinggatorna erbjuder Radisson Blu Hotel Malmö gratis Wi-Fi, gym och bastu. Detta är ett mycket bra hotell nära Malmö Arena.

De moderna och rymliga rummen har en sittgrupp, kabel-TV och luftkonditionering.

Radisson Blu Malmö restaurang och bar, Thotts, ligger i ett av Malmös äldsta korsvirkeshus. Här serveras en populär frukostbuffé, samt en mängd svenska rätter till lunch och middag.hotell nära Malmö Arena

Gästerna kan boka massage och olika behandlingar på hotellet och cyklar finns att hyra på plats. Radisson Malmö ligger mindre än en 5-minuters promenad från den härliga 1300-talskyrkan Sankt Petri. Bussar till Köpenhamns flygplats stannar i närheten av hotellet.

Första klassens hotell som ligger idealiskt i hjärtat av Malmös shopping -och affärsdistrikt. Hotellet är helt rökfritt. Hotellets 229 rymliga rum och sviter är utrustade och inredda till högsta standard. Alla rum har plats för 2 vuxna och 2 barn. 25 konferensrum med kapacitet för upp till 150 deltagare. Gratis bredband är en självklarhet.

Klicka här för att se mer bilder på hotellet.